Behandeltechnieken

Manueel

__________

Bindweefsel

Een intensieve massage, waarbij een mechanische prikkel aan het onderhuids bindweefsel wordt gegeven. Gericht op het herstelvermogen van de huid en de bindweefsellaag die zich tussen de opperhuid en de spieren bevindt.

De doorbloeding in het bindweefsel wordt geactiveerd waardoor de aanmaak van collagene- en elastine vezels wordt gestimuleerd. De massage werkt cel vernieuwend en de huid ziet er jonger en steviger uit.

Plan jouw behandeling >

BioSkin Jetting

BioSkinJetting is een gepatenteerde 100% biologische en veilige manier van rimpelcorrectie. Een wetenschappelijk onderbouwde methode die een natuurlijk alternatief biedt voor inspuitingen en de strijd aan gaat met rimpels van het bindweefsel.

De huid wordt, zonder inspuitingen, gestimuleerd om zelf jonge collageen vezels te vormen. Het lichaamseigen collageen vult op een natuurlijke wijze de rimpel waardoor de diepte vermindert.

Plan jouw behandeling >

Cupping

Cupping is een zuigtechniek waarbij er gebruik wordt gemaakt van cups die vacuüm worden gezogen op de huid. Omdat de kracht van cupping sterker is dan massage, heeft het een diepere werking.

De afvalstoffen in je lichaam komen vrij en worden direct afgevoerd en de fibroblasten in de huid worden gestimuleert. Fibroblasten zijn de belangrijkste cellen van het bindweefsel, die collageen- en elastinevezels aanmaken.

Plan jouw behandeling >

Producten

__________

Fruitzuren

Fruitzuren exfoliëren de huid intens en stimuleren celvernieuwing dieper in de huid. Fruitzuren hebben een transportfunctie voor specifieke actieve ingrediënten, waardoor ze dieper in de huid komen voor een intensere werking.

Onze fruitzuren bevatten extra ingrediënten die de huid herstellen en voeding geven tijdens het peelen. Door tijdens het peelen te herstellen en te voeden, ervaar je minder irritatie en roodheid en bereik je meer resultaat.

Plan jouw behandeling >

Enzymen

De enzymen zijn revolutionair en gepatenteerd. In combinatie met actieve ingrediënten werken ze werkelijk aan het probleem en niet alleen aan het symptoom.

De Smart Peeling bestaat uit keratinase enzymen. Deze geven de huid tijdens de behandeling en gedurende 48 uur daarna een zachte peeling op basis van eiwitten. Celvernieuwing wordt gestimuleerd en ingrediënten worden sneller en intenser opgenomen.

Plan jouw behandeling >

Actieve Ingrediënten

De merken die wij in ons instituut aanbieden richten zich op intense huidverbetering en huidverjonging.

Dermo28 legt de basis voor onze behandelingen en biedt een breed assortiment van producten voor thuisgebruik, zodat we samen aan resultaat kunnen werken volgens onze filosofie.

PBSerum is een one of a kind product met farmaceutische kracht, gemaakt van pure lichaamseigen werkstoffen.

Plan jouw behandeling >

Apparatuur

__________

Meso Therapie

Mesotherapie voor huidverjonging werkt door het toedienen van werkzame stoffen door middel van micro injecties in de huid. We werken hiervoor gecertificeerd met een geautomatiseerde MesoGun. De PBSerum cocktail is volledig biologisch afbreekbaar.

Wij bieden verschillen producten met gevriesdroogde Collagenase Enzymen die we "vers" aanmaken. De werkstoffen bestaat o.a. uit Vit-C, Hyaluronzuur en DMAE. Met meer volume stevigheid van je huid als resultaat.

Plan jouw behandeling >

Seyo TDA

Seyo TDA (Trans Dermale Applicatie) is een unieke behandeling waarbij door middel van een jetstream van 100% zuurstof, de gepatenteerde Farmaceuticals naar de diepere huidlaag worden getransporteert.

Afhankelijk van het ampul dat we gebruiken worden er voorraden van actieve werkstoffen in de huid aangelegd. Hierdoor is de huid in staat gedurende een langere tijd uit deze voorraden ingrediënten te gebruiken voor een nog intenser resultaat van binnenuit.

Plan jouw behandeling >

L3Laser Lift

De L3 laser wordt ook wel een Non Invasieve Laser genoemd. Dit betekent dat de behandeling 100% veilig is, geheel pijnloos (zelfs relaxerend) en uitgevoerd kan worden bij alle huidtypes en huidskleuren.

L3 werkt op de stofwisseling van de cel. Afvoer van afvalstoffen en aanvoer van voedingsstoffen wordt geoptimaliseerd waardoor de cel-functie tot 70% verbetert. Dat komt de huidfuncties ten goede, met een strakke en stevige huid als gevolg.

Plan jouw behandeling >

Microdermabrasie

Tekst tekst tekst.

Plan jouw behandeling >

IPL Huidverbetering

Tekst tekst tekst.

Plan jouw behandeling >

IPL Haarverwijdering

Tekst tekst tekst.

Plan jouw behandeling >

WhatsApp chat